Eksponentiaalisen kasvun oireilua alavalla rannikolla

Runoilija Prinssi Uninen

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2003
Viimeksi paikalla: 18.10.2016 13:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

raajoja ja silmiä ja kynsiä ja miekkoja ja röntgenkatse
 

Vaihtoivat sanoja viimeisenä iltana
viimeisen lasillisen päätteeksi:
"Kaikkeni yritin."
"Ethän voinut tietää että se olisi liikaa."
Ja viimeiset siemaukset
olivat meren suolaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika jännä oikeastaan. uskoisin pitäväni.
jee.
kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot