Hyvästi

Runoilija milmiuja

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 28.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

mitä kuuluu vai kuuluuko sittenkään
katsot vierees etkä enää ketään nää
mietin miten ois voinu tulevan muuttaa
oliko siihen ees mahdollisuutta
mua neuvotaa, ei pitäis siltoi polttaa
mut jos frendit ite sen aiheuttaa
kuinka kattoo kaksnaamasuutta vierest
en jaksa sellast, tien sen
ja annan muittenkin tajuta
ettei sellast haluta

oo kaveri monta vuotta
sit kaveri sanoo ei huolta
et o ikinä ollu se mitä hain
säkään tuskin haluumaas sait

miten kaikkee voikaa jaksaa
eikä haluu ees natsaa
kaikki menee miten menee
liitokset lopus repee
näihin vaikuttaa se kuka pystyy,
pää pystyy

kuinka paljon jonku perää voiki surra
kaikest oon aina niin turta
voin vaan huutaa
oliko viel muuta
kattoo peilii ja itkee
oliko se ees sua ittees
vai annakko muitte tehä sen
syyttää niit, itse pelleillen

kuuntele monta vuotta
miks suotta
et ollu ikinä mitä se haki
mut se haluamansa saiki

miten kaikkee voikaa jaksaa
eikä haluu ees natsaa
kaikki menee miten menee
liitokset lopus repee
näihin vaikuttaa se kuka pystyy,
pää pystyy

kuinka kaua menee et frendei saat
ja nopeemmi ne menettää osaa
ku yrittää uudestaan sopua
se ei ookaa nii helppoo, apua
pyytää ku yrittää ku kaikki menee pielee
eikä mikää oo muitten mielee
yksin sä pimees mietit toiminta tapoja
mikä ois paras tapa kuolla ilman kipuja
sit sä se keksit, ja kaikki menee nii äkkii
alkaa kädet vapisee, ja sit kuuluuki jo äänii

et enää tunne sitä, et kuule sitä
oot vapaa kaikesta
alatko sä katuu et jäi jotain tekemättä
luulen et vaikeint on sillä, joka on maan päällä

Selite: 
Kyllästyny paskanjauhajiin....
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot