Yht'äkkiä

Runoilija essirq

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.3.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun ajatukset osaa pukea vain säkeiksi.
 

huomaamattani

pilvettömältä
taivaalta

puhdistavat
pisarat

mukanaan
pudottivat saman
liian tutun

pakahduttavan surun

Selite: 
tänään olen ajatellut sinua erityisen paljon
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttu tunne niin yllätyksellistä kaikki on

 

Käyttäjän kaikki runot