Selviytymistarinan intro

Runoilija Aamu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.11.2017
Viimeksi paikalla: 20.4.2018 1:45

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun kaikki katsoi minua
sanoin
mä tahdon runoilla
ja sä sanoit
voi se tie on vaikee


(Maija Vilkkumaa - Totuutta ja tehtävää)
 
Seitsemäs taivas:
kyky nukahtaa uudestaan

Jospa pelätty alku olikin
kuvitellun elämäni loppu

kuolinkin ajatuksiin
joita onneksi luulin
joihin itseni puin
tein ihokseni

venäläistä rulettia
ase omassa kädessään

ei tullut uutta syntymää
ei enää samaan virtaan

tahto taistella
tahto voittaa

vaikka illan tullen
liikaa pelottaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot