Oodi sille mitä olis voinut olla.

Runoilija teljettyaurinko

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 23.7.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mulla on niin paljon rakkautta sulle
Joskus kun tahdoit antaa omaasi mulle

En ollut siihen vielä valmis
Tai tiennyt että itkeä mun tarvis

Miks jätät mut ilman sanoja
Kun olisit voinut jotain sanoa

Mua voi enää verrata roskaan
Tähän tuskaan en tuu tottuun koskaan

Usein mä meistä unta nään,
Aamulla; ei jäljellä mitään

Mietin mitä sun tunteille tapahtu,
Missä välissä ne mua kohtaan tukahtu?

En osaa olla ilman sua
ja tuli toi toinen käsikin silvottua

Nyt oon romuna ulkoo ja sisältä,
Ei tää ilman sua tunnu edes kesältä

Miten sä voit kattoo sitä toista niinkun ennen katoit mua
Ja miten luulet et enää koskaan uskallan rakastua?

Muistan vieläkin itseäni vasten sun huulet
Toivon usein että joskus mun mykät huudot kuulet

Meitä ei vaa enää taida olla,
Eikä tästä mitään voiskaan enää tulla.

Rakastan sua liikaa, mutten tarpeeks silti
Oon pahoillani ihanuus mut mun on pakko päästää irti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot