Katoton

Runoilija Sirathia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kerran asutimme tätä taloa pitkään ja hartaasti
Mutta vielä on asioita joita emme ole tehneet

Kerran katon alla asui kaksi oikeaa ihmistä
Vielä on asioita joita en koskaan sanonut

Kaikki seinät on kaadettu
Eiköhän tehdä aselepo
tartuta kattoon ennenkuin tuuli vie

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot