Suruja siipiväli

Runoilija Magnolia

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.8.2017
Viimeksi paikalla: 6.2.2020 17:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaunis kiitos kaikesta palautteesta! 
 

Päätin lentää.
      Hengittää.

 
Mutta siipeni kaipuusta siniset.
Kuin usvan peittämä järvi.
Ylle kaartuvat siniset oksat.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis pieni runo.
Todella säväyttävä, upea runo.
 

Käyttäjän kaikki runot