Rakkaus

Runoilija matkarakastaja

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.8.2017
Viimeksi paikalla: 26.11.2022 14:42

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
22.12.1971

 
aikani

se on hyvin rajoitettua
sitä ei ole paljoa
tunne siitä,
että aika loppuu kesken. 


lapset
he vaativat aikaani, huomiotani
suon sitä heille
mielihyvin
haluan olla läsnä


rakastan heitä. 



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kosketit vilpittömällä konstailemattomalla rakkaudellasi tämän ohikiitävän elämän keskellä. Kiitän.
Loistava asenne :>
Ei kai kukaan tiedä, milloin tulee määränpää omalle kohdalle.
 

Käyttäjän kaikki runot