Saisinko

Runoilija siniristiinnaulittu

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 12.7.2017
Viimeksi paikalla: 3.8.2017 12:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.3.1994

Jokainen on tuomittuna kulkemaan oman matkansa kantaen omaa taakkaansa, niin myös allekirjoittanutkin.
Via dolorosa voi olla kauniiden sanojen peittelemä, jolloin jokainen askel on helpompi ottaa.
Uskalsin.

Kiitos palautteesta, jos sitä annat, sitä arvostan ja siitä opin.
 

 
Saisinko naisen, jos kirjoittaisin runoni kapakassa.

Maailman paras iskurepliikki,
"Hain inspiraatiota kauniista ihmisistä,
etsin muusaa itselleni
".

Entä jos etsisinkin rauhaa ja punaisia kirsikoita,
kuuntelisin Kuningasta, 
joka lauloi epäilevistä mielistä
Kuuntelisin vain sisäistä virtaani.

Luut vaihtavat omistajansa, juhlistan 
Dionysos elää ja voi paksusti
poistun takaisin vaihtuville valoille,
löysinkö Muusani sittenkin.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkä tuo ensimmäinen vaihtoehto voisi olla iskevin ;)
 

Käyttäjän kaikki runot