hämmentävää epätoivoa

Runoilija tiiperi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.5.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En uskalla sanoa mitään,
en juurikaan hymyillä.
Kaikkein vähiten kertoa,
miten paljon ajattelen sinua.

Öisin tulet uniini,
enkä ymmärrä miksi.
En kiinnostu sinunlaisistasi!
Vaan silti palaat öisin.

Päivisin olen ilmaa,
öisin olen joku.
Edes joskus.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot