Hetki

Runoilija SemiKatsy

Hetki
 on tässä 
  riisuttuna
  täysin sinun 
Niin kauniina
 alastomana
Silti sitä et näe
 jos et osaa katsoa
Hetki on 
 oli ja meni jo
Taas sen täytti kiire
 ja sininen valo
 ihana tekosyy hypätä pois 
 arjesta
 kiireestä
 velvollisuuksista
Tajuamatta että se hetki
 jokainen niistä 
Rakentaa sen mitä me olemme
 Olemme vain 
  se yksi hetki
Selite: 
Yritys tajuta jokaisen pienen hetken ihanuus.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hetkessä eläminen on aina hyvin tärkeätä.
 

Käyttäjän kaikki runot