Niin kai

Runoilija Jady

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot ovat sydämen asia
 

Niin kai.
Olen yksinäinen.
Enkä vain sitä.
Olen myös surullinen.

Miksei Hän jo tule?
Vakavin sairaus maassa on yksinäisyys.

Selite: 
Odotan sitä oikeaa...
Kategoria: 
 

Kommentit

Mmm... vaikka töksähtelevää tekstiä, silti tässä piilee jokin juju. Pidän.

Mmm... vaikka töksähtelevää tekstiä, silti tässä piilee jokin juju. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Jady Äkkiä 9.9.2011 1 Runo
Jady Nimetön 25.9.2009 0 Runo
Jady Niin kai 19.8.2009 2 Runo
Jady Nimetön 19.8.2009 0 Runo