Sadetta suojassa.

Runoilija lovew

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest"
 

Hetkissä
pieniä kuvia
välähdyksiä

enteilee tummia tuulia

Hymyjen hiipumista
kosketusten kaipaamaan jäämistä

Ja pahinta on se
tunne
ettei enää ensi kerralla olla
yhtä täynnä
hempeitä ajatuksia

Selite: 
Pelkoja ja liian pitkiä eroja.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot