Nimetön

Runoilija bluM

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2003
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 11:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

polte sielujen meressä
syvällä
synkässä aaltojen syleilyssä
meri, jossa
virrat katseellasi liehität
meri, jonka
kosketuksellasi saat kiehumaan

kuin leväinen kalasatama
aamujen vienossa kajossa
olisi viimein löytänyt
oman paikkansa
kuolleiden kalojen ympäröivien katseiden
kylmien öiden
ja haaleiden aamujen
siirryttyä syrjään,
auringonlasku ei ole
kauniimpaa kokenut
kunnes sinun kauttasi
heijastuen lipuu se
hiljaisilla aalloilla
ikuista liekkiä apunaan käyttäen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella upea

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Nimetön 4.8.2009 0 Runo
bluM Ajaton aika 22.4.2009 0 Runo
bluM Nimetön 22.4.2009 0 Runo
bluM Nimetön 16.7.2008 0 Runo
bluM Nimetön 16.7.2008 1 Runo
bluM Kesä kutkuttaa 3.7.2008 0 Runo