Tietäisin vaan.

Runoilija sonja

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.3.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie on mie.
 

Tietäisin vaan mikä sut sai palaamaan.
Jälleen silmiini katsomaan,läheisyyttä antamaan.

Tietäisin vaan mikä sai sut huuliani koskettamaan.
Jälleen viereesi ottamaan,ikävää karkoittamaan.

Taas pelolla odotan sitä päivää
kun tulet ja sanot,

hyvästi.

Selite: 
Jotain omituista.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot