Paahtoleipää ja nutellaa.

Runoilija Jo looking for love

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.12.2016
Viimeksi paikalla: 10.8.2020 13:51

Asuinpaikka: Ilmajoki
Syntymäpäivä:
6.4.1999

 
Älä tee sitä heikoksi
mieltäsi
koska se sinua rakastaa.

Se rakastaa ja vihaa
kun sille syötetään pelkkää 
paahtoleipää ja nutellaa. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin ja pidin tästä jo aiemmin, mutta silloin en ehtinyt kommentoida.
Pidin rytmistä, voimasta, suoruudesta ja energiasta. Omasta kulmasta ja näkemyksestä.

Kerrassaan hienoa :)
Suoraan herkullisen hyvä resepti aivoille ja vatsalle.
 

Käyttäjän kaikki runot