Vahva

Runoilija emistik

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vastaan karhun käsivartta
Mahtavaa muurta mustan meren

Kohti suurta taivaankantta
Väkevää virtaa kiehuvan veren

Terävin tikarein, vakavin vasaroin

Katkerin keihäin, sisukkain seipäin

Kumisevin kilvin, sieluttomin silmin

Haluavin hampain, raastavin raudoin

Raivokasta voimaa,
Raivokasta voimaa,

Raivokasta voimaa,

Raivokasta voimaa

Selite: 
Tavoitteena oli kirjoittaa raskas, vahva runo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo todella puhuttaa ja saa miettimään, kauniit kielikuvat. :)

Todellakin onnistuit.
Sinulla on hienoja kielikuvia, ne juuri tekevät runoista mielenkiintoisia ja yksilöllisiä. (:

 

Käyttäjän kaikki runot