Ikävä jää

Runoilija Tiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2003
Viimeksi paikalla: 14.1.2018 22:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.8.1977

 

Ehkä parempi näin,
eihän se aina helppoa ollut, elämä sinulle.
Minulle olit tärkeä.

Eilen kävin sinut hyvästelemässä,
itkemässä kyyneleen, kertomassa rakkaudesta, ikävästä.
Kiittämässä suojelusta, opetuksen sanoista, läsnäolosta.

Hiljainen suru kietoo kätensä ympärilleni,
muistojen äänet pääni sisällä, jatkaen elämäänsä ikuisesti.
Jonain päivänä, tiedän, muistan sinua vain ilolla ja kaipauksella.

Lepää rauhassa eno rakas ♥

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lähdön hetken tunnelmia, on toisen
ihmisen mahdoton määritellä. On vain
hyväksyttävä, että tärkeä ihminen on
poissa.

Tärkeää on huolehtia, ettei hän koskaan
sydämestä, mielestä, nukahda pois, sillä
kyvyssämme pitää Rakkaimpamme mielessä
muistoissa, elää ihmisenä olemisen syvimmät
juuret, hienoimpien tekojemme siemenet.

Tämä Runo asettaa nöyräksi.

Vilpitöntä, rohkee, avointa
tekstiä, jossa kiinnittyneenä
Rakkaus.

Kaunis, lämmin Runo.

Voimia ja osanottoni.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tiina Hetki 17.8.2011 2 Runo
Tiina Alku 9.8.2011 1 Runo
Tiina Ikävä jää 8.10.2010 1 Runo
Tiina Nukkumatin valtakunta 13.9.2010 1 Runo
Tiina epätoivottu lapsi 28.1.2010 2 Runo
Tiina Masennus 4.8.2009 2 Runo
Tiina pelottaa 2.4.2009 2 Runo
Tiina Voisitko 13.3.2009 8 Runo
Tiina Nimetön 8.1.2009 0 Runo
Tiina Teille rakkaat 23.8.2007 2 Runo