Hääkutsu, ystävälleni

Runoilija Nennukas

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2003
Viimeksi paikalla: 4.9.2016 1:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
7.11.1986

http://nennukas.blogit.fi
 

Käsi kädessä kulkevat
kuin kesä syksyä saattaen,
niinkuin lämpö lipuen syleilyyn viileiden ilmojen,
ja syksy taipuen käsivarsille talven.
Käsi kädessä kulkevat
kaksi sielua kaunista
onnensa jakaen,
rakkauttaan vaalien,
elämän lävitse kulkien,
kultasormukset merkiksi ikuisen rakkauden
antavat toisilleen Tahdon sanoen.

Vuosia olemme vieretysten kulkeneet,
tarpeellisen ympärillemme matkaltamme haalineet,
joten jos meitä tahdotte jotenkin muistaa,
osallistua voitte häämatkaan ikimuistoiseen.

Selite: 
Rakas ystäväni jakaa elämänsä kanssa toisen kauniin sielun..heidän kutsuunsa :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot