surusanoja

Runoilija 4973d1096ba8a7a24779561732778069

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 10.9.2012
Viimeksi paikalla: 18.5.2019 21:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 
Näiden öiden saldona
surujuonteiden häilyvä leima

kun en näe kuin vihaisen ilmeesi unissani
tässähän minä petän itseäni
oltuani sokea sinun rakkaudellesi
enkä tunne läsnäoloa
tältä tukehduttavalta yksinäisyydeltä

en käärinyt itseäni vieraaseen peittoon

aamut seuraavat iltoja, öitä
joista jokainen edellistä harmaampi:


harmaantuu maisema, harmaantuu ihminen
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onhan se kummaa
kuinka ikävä haalistaa värit
niinkuin harmaankalpea räntäkerros
painaa lehdet ja varvut
ruskanhehkusta ruskeanharmaaksi.
 

Käyttäjän kaikki runot