Neljä pientä oodia Teelle

Runoilija Piparminttupolku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos huomenna viel elelen,
mä sitä tiedä en,
vaan että jos vain eläisin,
niin teetä nauttisin.

- - - -

Yksin, kaksin, sama se
mä miten teeni juon,
pääasia on sen haudute,
teen aromit kun luon.

- - - -

On kuppi ohutreunainen
se hyvän tunnun tuo,
teen kauniisti kun tarjoilen,
se nautinnon myös suo.

- - - -

Siis teetä, teetä lisää vaan,
darjeelingit ja muut,
kun uuden sekoituksen saan,
teen juontiin taipuu suut.

- - - -

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Teettää mitä vain
voi tietenkin myös muilla
oman nautinnon
saa varmimmin parahain
lienee itse hauduttain...

Muhevaa syntymäpäivää :)

Oodit menivät kyllä perille. Vannoutuneen teen ystävälle mieluista luettavaa. Tärkeää toki myös mitä teetä ja miten valmistettuna! Todella hyvää tekevä runo *Kiitos

Hieno ylistys teelle, enpä ole tainnut aiemmin teelle tehtyä ylistysrunoa lukenut.

 

Käyttäjän kaikki runot