Kyyneleiden jälkeen

Runoilija Tanya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaiken sanomamme jälkeen, on kai mahdotonta unohtaa.
Liian vaikeaa anteeksi antaa, kun liikaa satuttaa.

En uskonut kuinka paljon, voi toista rakastaa ja silti haavat repiä auki, kun toinen on jo polvillaan.

Kai mä liikoja sulta toivoin ja petyin kun en saanutkaan, haaveissani kodin meille laitoin, siellä kaikki oli kohdallaan.

Harvoin toteutuvat toiveet kuitenkaan.
Nyt vain unelmissain elämäni jaat.
Nyt vain unelmissain elämäni jaat.

Mä sua ilta illan jälkeen kotiin odotin ja puolestasi usein rukoilin.
Pyysin lähtiessäs pian luoksein palaamaan
ja mua yksinäisin illoin muistamaan.
Mut kaikki muu sut vei silti mukanaan. Nyt yksin tätä matkaa jatkaa saan.

Emme toisillemme kuuluneetkaan.
Kyyneleiden jälkeen hiljaa erotaan.
Kyyneleiden jälkeen hiljaa erotaan.

Enkä muistele sua pahalla, vaikka ensin pelkäsin,
että kaikki muistomme kuolivat riitoihin
ja hyvät hetket unohtaisin.

Olit minulle tärkeä kuitenkin, enkä tahdo että vihaisin,
opin itsestäni paljon ja kuitenkin, olit ystäväni silloinkin,
kun kaikki oli välillämme vaikeaa ja tarvitsin tukijaa.

Eron hetki on aina haikeaa.
Rakkaudesta luopuminen vaikeaa.
Rakkauteni tähden matkaa jatkaa saan.
Eivät kyyneleet kai kuivu milloinkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tanya Menetetylle rakkaudelle 28.8.2010 2 Runo
Tanya Kyyneleiden jälkeen 24.8.2008 0 Runo
Tanya Raikulipoika 24.7.2008 1 Runo
Tanya Ero 15.5.2008 1 Runo
Tanya Puolitotuus 7.2.2008 0 Runo
Tanya Ironiaa 24.1.2008 1 Runo
Tanya Vastaus 1.2.2007 2 Runo
Tanya Aamu 28.11.2006 1 Runo
Tanya Syntymätön 20.11.2006 1 Runo
Tanya Morsian 17.11.2006 1 Runo