Rauha

Runoilija Reira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





Hi! Oon 19 vuotias tyttö Tampereelta.
Arvostelkaa, haukkukaa tai kehukaa runojani vapaasti,
kaikki palaute on tervetullutta.
 

Älä katso, enkeli
Kasvosi satuttavat

Näinä hetkinä,
kun muistoni
valuvat mahlana
kirjoituspöytäni laatikoista

Eikä maailmani
tiedä, tai tunne
sanaa

Rauha

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot