Hääpäivänänne!

Runoilija sweet

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Revin paitani auki lupaa kysymättä, mistään piittaamatta. Paljastan kalpean rintani, hymyt ja haavat, kahvaa myöten isketyt veitset tulkaa tänne te viluisina vaeltavat tuskat! Niin kauan kuin sydäntä särkee, se ei säry -Tommy Tabermann, Alaston-
 

Ei varmaan tunnetta vahvempaa,
kun kaksi toistaan noin rakastaa.

Pitäkää huolta toisistanne ja
ennenkaikkea rakkaudestanne.

Luottavaisena katsokaa tulevaan,
kun tarpeeksi tahtoo,
selviää mistä vaan.

Vaikkei olisi teillä rikkautta
ja maallista mammonaa,
älkää antako sen lannistaa.
Ne eivät ole tärkeää, vaan
se, että on käsi, mistä kiinni pitää.

Koti, vaikka olisi pienikin, on siellä,
missä on sydänkin.

Tärkeää on muistaa myös
anteeksi antaa
ja menneiden antaa jäädä taa.

Ottakaa siis toisianne käsistänne
kun nyt elämän mittaisen
matkanne aloitatte, katsokaa
silmiin ja painakaa mieleen,
mitä juuri nyt sydän tuntee.
Sen kun muistaa,
niin avioliittokin luistaa!
Onnea molemmille!

Selite: 
Isosisko menee naimisiin. Tuoreelle avioparille yritän jotain värssyä väsätä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot