Voima

Runoilija ppinjata

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

14v tyttö, jolla runot vielä vähän hakusessa, mutta toivoo oppivansa vielä joskus tulevaisuudessa :D
 

Luulin ettei mikään
voisi näin satuttaa.
Ettei mikään voima
pystyis mua kaatamaan.
Tahdoin olla vahva,
vahvempi kuin kukaan muu.
Mutta se oli vahvempi,
vahvempi kuin voima ihmisen.
Ja kohteeksi se valitsi minut,
muokkasi minua, vei elämäni.
Nyt vain odotan
pimeässä.
Kumpa tulisi ihme,
joka minut pelastaisi.
Ihme,
joka elämäni muuttaisi.
Mutta jos sitä ei tule,
et minua huomenna enää näe...

Selite: 
vähän tylsiä nää mun runot mutta...
Kategoria: 
 

Kommentit

Voimakas ja kaunis mielestäni

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
ppinjata Ankea maailma 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Luottamus 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Unelma 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Voima 17.4.2012 1 Runo
ppinjata Kaikkeus 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Kevät 17.4.2012 0 Runo
ppinjata Vapaus 17.4.2012 0 Runo