Puutteellinen vai ...?

Runoilija pikkusisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.11.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

narsistinen kokonaisuus, jonka minuus ja itseys toimivat varsin harmittavassa ristiriidassa keskenään. usko parempaan huomiseen ja pahempaan maailmaan on järkkymätön. motto: ei ole koskaan liian myöhäistä tehdä parannusta - siksi odotan vielä vähän aikaa...
 

Tahtoisin olla kaunis.

Ja rikas.

Ja kuuluisakin.

Mutta olen vain tavallinen.

Ja tylsä.
---
Mutta onnellisin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

:)
Mutta jos tahtoisi olla kaunis ja kaikkea, niin voiko silloin olla onnellinen, jos vain on sitä ja tätä, kun tahtoisi olla jotain muuta?
Mutta on tässä kuitenkin jotain realismia.
Ehkä se juuri, että tuntee itsensä on onnellisuutta ja hyväksyy sen.

 

Käyttäjän kaikki runot