Ujous

Runoilija Lilium

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 27.7.2016
Viimeksi paikalla: 1.1.2017 15:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
4.12.1992

Inspiraatiota odottaen
Sydämestään runojaan kirjoittaen
Muiden teksteistä nauttien
Riimittelyjä lukien

Lilium :)
 
Istut aivan lähelläni.
Uskaltaisinko,
hipaista hiukan kädelläni?

Minä kuitenkin emmin.
Peräännyn,
olisiko aika oikea myöhemmin?

Lopulta lähdit luotain.
Hiljenen,
löytäisinkö rohkeuteni jostain?

Jään vain katsomaan.
Hymyilen,
lähdenköhän joskus seuraamaan?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit


selkeä, sanoillaan hyvin kuljettava runo,
jossa tunne tuntuu aidolta, pohdinta tutulta
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Lilium Naamio 31.7.2016 0 Runo
Lilium Nimetön 31.7.2016 0 Runo
Lilium Ujous 27.7.2016 1 Runo
Lilium Ihastus 27.7.2016 2 Runo