Afrikan tähti

Runoilija annika74

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen varmasti raivannut koko Etelä-Suomen. Kivikkoiset pellot. Voisin ehkä saada palkinnon tästä ahkeruudesta. Olen kääntänyt, kangennut, vääntänyt, katsonut mitä kivien kääntöpuolelta löytyy. Mutta minun kohtaloni on löytää vain pelinappuloita, joiden alta paljastuu rosvo tai tyhjä valkoinen pinta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ehkäpä piankin tulee se päivä,jolloin löydät aivan jotain muuta.

 

Käyttäjän kaikki runot