miksi taas?

Runoilija Snugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tömähdys* törmäsin seinään. Seinään joka on ympärilläni. Ehkä vielä joskus tämä kaikki muuttu, mutta ei vielä. Vielä sattuu liikaa.
 

Yli vuoteen emme tavanneet,
mutta pidimme yhteyttä.
Sitten soitit ja vietimme neljä päivää yhdessä.
Asemalla pois lähtiessäsi halasit
ja tajusin:
koko ajan olen sinua rakastanut.

Aikoinaan tahdoin tuon tunteen
tukahduttaa ja unohtamisesta maksoin
kovan hinnan.
Pystyimme pysymään ystävinä,
vaikka se minulle olikin vaikeaa.
Nyt tulit ja teit kaikki ponnisteluni turhiksi.

Jos olen merkityksetön, niin miksi
käytät tunteitani hyväksi?
Jos välität, niin mikset kerro sitä?
Tunnet minut niin hyvin, että tiedät
kuinka haavoittuvainen ja hauras olen.
Jos joudun käymään läpi saman prosessin,
kuin silloin joskus,
en tiedä jaksanko sitä.

Selite: 
mulle käy aina näin. pitäisi osata päästää irti.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Snugle Askeleet 27.3.2007 1 Runo
Snugle Ääninauha 26.3.2007 0 Runo
Snugle Nuku! 10.5.2006 0 Runo
Snugle miksi taas? 7.5.2006 0 Runo
Snugle ahdistus 7.5.2006 0 Runo
Snugle vappu 1.5.2006 0 Runo
Snugle Pallo 8.1.2006 0 Runo
Snugle Punainen kahvimuki 8.1.2006 2 Runo
Snugle Herään 18.10.2005 1 Runo
Snugle väärät kysymykset 18.10.2005 0 Runo