Nimetön

Runoilija vilttitossu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä olen vain pieni tyttönen
Joka pelkää omien askeltensa kaikua rappukäytävässä

Olen ihan lapsi vielä
En minä pärjää edes hämähäkille
Joka piiloutuu olohuoneen listan alle

Tartu käteeni
Vie minut turvaan
Lue minulle iltasatu
Laula unilaulu hiuksiani silitellen

Anna minun olla vielä hetki
Se haaveileva pikkuprinsessa
Vaaleanpunaisissa vaatteissa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oi että... ihanuus =)

Ihana ♥
runo kertoo kaiken sen, miltä musta tulee tuntumaan varmaan ikuisesti. On se vaan niin paljon helpompaa, jos vois olla "vain pieni tyttö".

p.s. kiitos kommentista. :)

Tarvitset jonkun taistelemaan hämähäkkiä vastaan ja lukemaan iltasatua...

Tämä on yksinkertaisesti ihana! Tykästyin!

 

Käyttäjän kaikki runot