Yksinäisyys

Runoilija mmilena

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 12.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielestäni runo on hienoimmillaan, kun sillä on kaunis sanoma toiselle ihmiselle. Toisinaan toivoisi, että näitä hetkiä olisi elämässä useammin :)
 

Kun yksinäisyys jälleen mieltäni kolkuttaa,
oven avaan ja tervertulleeksi toivotan
Kun taas uusi päivä alkaa ,
minulle se on vain uusi eilinen

Miksi elän näin?
Miksi toivon että tieni päässä on pimeys ikuinen?

Olen ihminen ,
joka on unelmien avulla lentänyt
Kun katson peiliin , näen vain tytön..
joka odottaa päivää , milloin
pimeys tekee hänestä selvää.

tunnit kuluu, muistot kuihtuu
sydän sirpaleitaan keräilee ..
en tahdo elämäni olevan näin
mutta tiedän että joskus vielä
yksin seisomaan jään.

maailmani muuttuu niin,
tahdon vaipua ikuisiin unelmiin
kuolemakin parempi vaihtoehto on
kuin sielu niin kylmä ja valoton

Selite: 
Yksinäinen ihminen joka ei ole löytäny elämän tarkoitusta
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot