Mariana

Runoilija aloysius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.6.2016
Viimeksi paikalla: 29.12.2023 15:02

Asuinpaikka: Espoo
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksia unettomilta öiltä. Kiitos kommenteista!
 
Sukelsin syvään siniseen,
liian tummaan ja sakeaan

Ylhäältä kajastava valo himmenee
ajatusten laskeutuessa
    hitaasti,
        
syvemmälle

Vajoanko tahdosta vai siitä riippumatta?
En enää muista olenko valveilla

Aamun leimahtaneet oliot sammuvat himmenevään valonkajoon
En enää tiedä haluanko herätä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina kannattaa herätä, vaikka ihan kaikessa rauhassa.
runosi tunnelmissaan eteerinen
avaruuksien arvoinen
toivoaan hiljaisuuteen kuljettaa
arkeen uusin voimin astua saa
 
 

Käyttäjän kaikki runot