Lue minua kuin kaunista kirjaa

Runoilija Tojutu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2016
Viimeksi paikalla: 19.4.2024 20:45

Asuinpaikka: Helsinki
Syntymäpäivä:
1.2.1977

 
Lue minua kuin kaunista kirjaa (omistettu Artolle ja Marille)

Sen mitä kokenut 
olen, surussani ja 
mittaamattomassa
yksinäisyydessä, sitä 
en tahdo sinulle

tahdon, että näet minut
ihmisenä, samanlaisena
kuin itse olet, samanlaisena
elämässä kuin kuolemassa,
ja kaikessa siltä väliltä

Tahdon, että luet minua
kuin kaunista kirjaa,
sellaista mikä lohduttaa
sinua ja kertoo sinulle, että
voit aina luottaa minuun ja 
sanoihini, siihen kun itse elämä
kuiskaa sinulle ja sanoo:
"Minä rakastan sinua"

Se tuokoon sydämeesi
rauhan ja valaiskoon
elämäntiesi, alusta
loppuun, ikuisesti,
aina.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, koskettava runo.
Upea pieni kertomus, kirjoitettu ilmeisesti hääparille <3<3
Moi taas Star! Joo, tämä oli kyllä kirjoitettu hääparille, kiitos kommentista! =)
Kaunis ja herkkä runo, jossa tärkeä sisältö.
Tosi hyvä ja voimaannuttava ja lohduttava. 
 

Käyttäjän kaikki runot