taisto

Runoilija jassuiii

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 24.3.2016
Viimeksi paikalla: 23.4.2016 21:53

Asuinpaikka: pori
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
16.1.1997

 
Mielesi on mustunut
et tunne mitään
et  näe värejä
et edes valoja 
ympärillesi on kasvanut kuori
joka torjuu ilon, onnen ja rakkauden
Yrität usein huutaa apua
kukaan ei kuitenkaan kuule
kuori on niin vahva
niin vahva ettet jaksa huutaa tarpeeksi kovaa
mitä kovempaa huudat sitä enemmän kuori yrittää sinua alistaa
sinun täytyy kuitenkin taistella
joten huuda kovempaa
ja vielä kovempaa
huuda vielä lisää vaikka se kuinka sattuisi
huuda niin kovaa, että kuori alkaa rikkoutua 
huuda joka päivä niin kovaa, että alat nähdä valoa
siihen voi mennä aikaa
se ei tapahdu hetkessä
joten huuda ja lepää hetki 
kun olet tarpeeksi vahva voit alkaa myös potkia kuorta
sinä pystyt rikkomaan sen vielä kokonaan jonain päivänä
minä tiedän sen
ja kun kuori yrittää kietoa itseänsä takaisin sinuun 
uhmaa sitä äläkä anna sille valtaa
olethan jo kerran päässyt siitä eroon


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau. Kolahtaa lujaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot