Ikävä sua

Runoilija JaneBee

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 5.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikävä sua mun on,
mieleni kovin levoton.
Koska nähdä sut taas saan.
mietin mielessäin.
Ikävä kaihertaa sydäntäni,
kun et ole lähelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo!

Ikävä piinaa useesti,
mut varmaan sen pitääkin piinata.
koska hyvää kannattaa odottaa,
siinä yksi pieni vinkki sulle ;>

runona ihana, kaunis.
vähän klisee, mutta
söpöä silti! :)

 

Käyttäjän kaikki runot