Tarvitsen vain sinut

Runoilija KolmasPersoona

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 7.2.2016
Viimeksi paikalla: 10.2.2016 15:31

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.9.1982

 
Minun ei tarvitse nousta aikaisin aamulla, mutta teen sen sinun vuoksesi.
Minun ei tarvitse laskeutua vuoteeseen ennen kuin päivä vaihtuu toiseksi, mutta teen sen vain näyttääkseni pystyväni siihen.
Minun ei tarvitse teeskennellä olevani joku toinen, mutta teen sen jotta sinä voisit olla oma itsesi.
Minun ei tarvitse hävetä, mutta teen sen jotta sinä voisit tuntea ylpeyttä.
Minun ei tarvitse olla heikko, mutta teen sen jotta sinä voisit pysyä vahvana.
Minun ei tarvitse kysyä reittiä, sillä sinä pidät meidät oikealla tiellä.
Minun ei tarvitse tunnustaa syntejäni, mutta teen sen jotta sinä voisit ne sovittaa.
Minun ei tarvitse tietää totuutta, sillä sinä lohdutat minua valheilla.
Minun ei tarvitse huolehtia, sillä se on sinun osasi.
Minun ei tarvitse luulla liikoja, sillä sinä pidät jalkani maan pinnalla.
Minun ei tarvitse taivutella sinua, sillä olet jo puolesi valinnut.
Minun ei tarvitse hillitä itseäni, sillä muutoin et voisi koskaan huokaista helpotuksesta.
Minun ei tarvitse sietää vääryyttä vain jotta sinä voisit tehdä sen mikä on oikein.
Minun ei tarvitse epäillä, sillä sinä tiedät olevasi syyllinen.
Minun ei tarvitse taltuttaa raivoani, sillä muutoin sinä et tietäisi mitään pelosta.
Minun ei tarvitse satuttaa, mutta teen sen jotta ymmärtäisit tuskani.
Minun ei tarvitse puristaa kättäni nyrkkiin, sillä rystyseni ovat jo valkoiset.
Minun ei tarvitse sulkea silmiäni nähdäkseni kuorma-auton ajavan ylitsesi.
Minun ei tarvitse kuvitella pääsi murskautuvan valtavan painon alle.
Minun ei tarvitse tuntea sinun lipeävän käsistäni tumman veden syvyyksiin.
Minun ei tarvitse vetää liipaisimesta haistaakseni ruudin kytevän haavoissasi.
Minun ei tarvitse puristaa huuliani yhteen jotta en maistaisi kyyneleittesi kitkeryyttä.
Minun ei tarvitse pestä veren tahrimia lakanoita aamulla ennen lasten heräämistä.
Minun ei tarvitse, sillä sinä teet kaiken puolestani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Mitenkäs se nyt noin? Jääkö Sinulle paljoa tekemistä koskaan?
 

Käyttäjän kaikki runot