kasvu

Runoilija kaarna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei meidän tarvitse kasvaa itseämme suuremmiksi.
On vain uskallettava
täyttää se tila, joka on jo meitä varten.
Niin kuin asuisi suurta taloa
josta valtaisi aina uuden huoneen,
ikkunasta heittyvän aurinkomaton,
pimeät nurkat
unohtuneine nukkeineen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot