Hyvästi.

Runoilija foxfire83

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

silloin tällöin runoilija sielu, kun siltä tuntuu.. :) runot tulevat syvältä, omista tuntemuksista tjn.. tärkeitä siis.. Motto: elä joka päivä, kuin se olisi sinun viimeisesi.
 

Mietin kauan, kuinka sinusta pystyn luopumaan.
Tiesin sisimmässäni, että sinulla olisi parempi jossain muualla.

Oli pakko, ajatella sinun parastasi..
Tuli aika, jolloin lähtösi hetki oli lähellä..

Kumpa koskaan en unohtaisi, sinun katsettasi, halaustasi..

Kyynel vierähti myös sinulta, tiedän sen..

Kumpa et ikinä unohtaisi meitä..

Mietit varmaan vieläkin, miksen koskaan tullut takaisin..

Ikkunasta katselit ja mietit enkö koskaan enää palaa..

Sydämessä olemme aina vierellä, se lohduttaa..

Sinua en ikinä unohda, en ikinä..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä kosketti hyvin läheisesti. Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot