Ihmetys

Runoilija jyskov

Mitä mietit
Kolli kumma
Selässä raita tumma

Kehräät näkymätöntä lankaa

Metsästäykö?
Unissas herkuttelet
Pastaa raitilla
Tai rastaspaistilla

Hyvää yötä
Olet ihana
Selite: 
Kirjoitettu entiselle kissalleni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kissat ovat ihania, kun niiden kanssa oppii olemaan <3
 

Käyttäjän kaikki runot