Vain tänään

Runoilija jyskov

Rakasta tänään
Huomenna olet multaa

Haaveiden takaa
Väikkyy muistojen kulta

Ei paluuta menneeseen
Tulevaan ei oikotietä

Vain tämä hetki
Kuin sammiollinen karvasta lientä

Tahdot tai et
Pakkopulla on syötävä
Selite: 
Tahroja paperilla
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämä yleensä on elämisen arvoista <3 
 

Käyttäjän kaikki runot