Evoluutio

Runoilija jyskov

Löytöretki rajalla
Käynti bajamajalla

Toistaa järjetöntä kaavaa
Repii rikki arpeutunutta haavaa

Ruven alla mätivää
Bakteereja aterialla

Keho kuin noutopöytä
Munia, pekonia, kahvia

Mieli kuin leimattua pahvia
Kuorena muuntuneita bakteereja

Symbiootteja jakautuvia
Tarkoituksena toistaa itseään

Elämä luo elämää
Vaivautumatta selittämään

Ihminen luopuu järjestään
Luo paradoksin

Rakentaen kuvitelmalle jalustaa
Patsaalle alustaa

Omakuvaa varten
Luojalle tuntemattomalle

Matemaatikolle mielipuolelle
Ikiliikkujan keksijälle

Joka loi bakteerin 
Toistamaan itseään

Ihminen loi jumalan
Peilikuvastaan

Omakuva jalustalla
Skitsofreeninen paranoidi
Selite: 
Kasvukertomus
cc
Kategoria: 
 

Kommentit

Itsensä tunteminen on hyvin tärkeä asia <3
 

Käyttäjän kaikki runot