aamuyön tunteja

Runoilija helle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

2015
 

hiivin äänettömästi huoneeseen
etten herättäisi
valvot kuitenkin
et enää nuku luonnollista unta

istun vuoteesi viereen ja katson kysyvästi
haluatko puhua, kääntyä
vai vain olla

tiedämme molemmat
tämä on viimeinen yö
ei silti kiirettä mihinkään
olet jo tuntosi kertonut läheisillesi
pyytänyt
ehkä
antanut anteeksi
kaikki on selvää

emme puhu väistämättömästä
tiedämme molemmat

puhumme hiljaa, sinä,
iso mies hennolla äänellä
myös minä etten rikkoisi tätä hetkeä

äkkiä pyydät minua lukemaan Isä Meidän
en tiennyt sinun välittävän
luen hapuillen, sanoja tapaillen
et pahastu
hymyilet ymmärtäväsi hämmennykseni

pyydät vielä kättäni omaasi
tartun siihen
kylmä kätesi omassani
yritän lämmittää

hengähdät hiljaa
ja olet poissa

avaan ikkunan
ja mustarastas laulaa

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
helle vain minä 28.7.2012 3 Runo
helle kaipaus 18.7.2011 0 Runo
helle äidin tuntoja 6.4.2011 0 Runo
helle Nimetön 27.2.2011 18 Runo
helle ahdistus 20.1.2011 0 Runo
helle aamuyön tunteja 20.1.2011 0 Runo
helle Tämä yö 26.10.2010 10 Runo
helle jos 20.11.2009 0 Runo
helle minä 20.11.2009 0 Runo
helle ikkunassa 7.6.2009 31 Runo