Tilaa - vol. 3

Runoilija Runotyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.5.2004
Viimeksi paikalla: 25.12.2015 14:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eteiseen mahtuvat
vielä yhdet
kengät.

Selite: 
Aina on tilaa vielä yhdelle, joka käyttää isoja kenkiä. ;D
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä on jotakin pienensuurta ja sykähdyttävää.

Tykästyin.

Lyhyt, mutta kertoo niin paljon...
Oikein iloista auringonsäteiden siivittämää kesäistä syntymäpäivää..

tiivis, tarkka

 

Käyttäjän kaikki runot