Otetaan pian uusiksi

Runoilija dd3deeee2bac13e743a8ed9bb8ba082f

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 7.12.2015
Viimeksi paikalla: 26.8.2019 21:21

Asuinpaikka: df6cd9ddf4e4bb5b31c231bdfdb48f27
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.4.2024

 
Tuijotan kattoa
kosketat minua

Vedät minut itsesi lähelle
mietin vain ole kiltti ja lähde

Hetken tuntin eläväni
hetken tunsin rakastavani
hetken tunsin edes jotain

Nyt vain tahdon olla yksin

Nousen ylös ja näen itseni peilistä
Säälittävä

Odotan oven sulkeutuvan

Voin vapauttaa kyyneleeni
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kunnolla kaikessa rauhassa yksin itkien voi joskus olla paras vaihtoehto. 
 

Käyttäjän kaikki runot