Kesäsade

Runoilija Taigamagiainen

mies
Julkaistu:
167
Liittynyt: 18.1.2006
Viimeksi paikalla: 10.6.2024 22:32

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.7.1969

Suosittelen:
 
 
   
Eihän haittaa
lämmin kesäsade

annetaan kastua
paljaat ihomme
ihan kokonaan

vartalollasi
tuhansittain kauniita
helmiäisiä

jotka poistan



 
Selite: 
Pikkujoulumiitissä kirjoitettu Raija Tuomisen kuvasta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin, hyvä runon kuvaani teitkin :)
Aistikkuutta runosi lopussa lukijan aivoille, hyvin osuu kuvaan sanasi
Siis niin suloinen, herkkä ja kaunis runo!
Erittäin kaunista!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot