Rakas

Runoilija Jenzgu

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.10.2015
Viimeksi paikalla: 12.6.2016 20:00

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
6.5.1993

 
Rakasta minua joka aamu kun heräät,
suukottele uneen iltaisin

Pyyhi tulevat kyyneleeni elämämme polulla,
halaa sieluni ehjäksi

hymyile minulle silloin kun maailmani romahtaa,
hymysi saa minut jaksamaan

nosta minut käsivarsillesi jos omat jalkani eivät kanna

yhdessä olemme vahvempia kuin kukaan muu,
sillä lupaan rakastaa sinua samoin

silloin kukaan ei voi murtaa meitä,
ei edes tämä paha maailma

rakas


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis lupaus
 

Käyttäjän kaikki runot