Minä rakastan sadetta

Runoilija Kauris

mies
Julkaistu:
78
Liittynyt: 14.11.2003
Viimeksi paikalla: 3.12.2023 11:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Runoissa voi unelmoida
Runoissa voi liioitella
Runoissa voi valehdella
Runoissa voi puhua totta
Parhaissa runoissa on sydän mukana


Pekka nukkui pois 5.12.2023 

Päätepysäkki

Surkaa minua hetki mutta sitten muistakaa minut sellaisena kuin olin.
Ja puhukaa minusta niin kuin puhuitte silloin ennen.
Puhukaa minusta ja käyttäkää nimeäni usein.
Niin minä elän eikä varjoni koskaan haalistu.
Pekan oma runo.


 
Minä rakastan sadetta kun se kuiskii ympärilläni
niin hiljaa että sen juuri aistii

Minä rakastan sadetta kun se tekee renkaita
rasvatyynen järven pintaan

Minä rakastan sadetta kun se vaatii minulta
huomiota ropinallaan

Minä rakastan sadetta kun se iskee
pisaroillaan ikkunaan

Minä rakastan sadetta kun se liimaa
hiuksesi kiinni sinun kasvoihisi

Minä rakastan sadetta kun se viimein
väistyy auringon tieltä
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa, minäkin nautin sateesta enemmän kuin auringosta.
Kesäsade onkin mukava noine ilmiöineen, kiva runo
SADE ON ONIPUOLINEN KÄSITE.
Sade, tuo usein väärinymmärretty kodistaan alas heitetty lempeä otus. Pidin. 
Olipa hyvä, tuo lopetus varsinkin kun käänsi koko idean ylösalaisin. Sulla on osuvia runoja
Sade. Varsin virkistävä ajatuksena uppoutua, myös runona.
Hieno tunnelmaruno, komeita kielikuvia.

Toisiksi viimeisestä säkeistöstä jättäisin sinun pois. Kasvoihisi  kertoo riittävästi ilman pronomiiniakin.

Vaikuttava teos.
Tykkään tästä, tästä tykkään. Jokainen kappale on hienoa sadetunnelmaa. Kolmannen kappaleen kohdalla aloin jo odottaa että missä kohtaa nainen tulee kuvioon. Sieltähän se sitten löytyi - ja kauniisti löytyikin. Jopa niin että mieleni pysähtyy toiseksi viimeiseen kappaleeseen ja pitää sitä loistavana lopetuksena mukavalle runolle
Pidin toiseksi viimeistä säkeestä erityisesti. 
Pidin toiseksi viimeistä säkeestä erityisesti. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot