nosure

Runoilija rolli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

in You I live.
 

en ollut varma siitä, en ollut,

mutta ihmeellisesti se ääni sai minut tuntemaan kylmiä väreitä.

en ollut varma siitä, en ollut,

mutta sisälläni samassa hetkessä ylistykseni nousi taivaisiin.

en ollut varma siitä, en ollut,

mutta siinä pienessä hetkessä olin ihan lähellä sinua.

nyt olen varma siitä

sinä hengitit rinnallani, ja olisin halunnut tarrautua sinuun.

koskea sinua, rutistaa sinua ja kysyä miten voit.

mutta jälleen kerran, en ole varma siitä.

olitko sinä lähellä minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
rolli Nimetön 9.8.2011 0 Runo
rolli Nimetön 18.5.2010 0 Runo
rolli lähelläsi 14.3.2010 0 Runo
rolli nosure 14.3.2010 0 Runo
rolli Nimetön 11.2.2010 0 Runo
rolli Nimetön 5.2.2010 1 Runo
rolli Nimetön 24.1.2010 0 Runo
rolli Nimetön 19.1.2010 0 Runo
rolli Olet suurin! 13.1.2010 0 Runo
rolli Nimetön 12.1.2010 0 Runo