Mummulle

Runoilija Pattarella

Maailman mahtavinta mummua onnittelen
Unikkoja tai muita kauniita kukkia ojentaen
Mukavia päiviä nyt ja aina toivottaen
Miten tärkeää onkaan olemassa olosi
Uskalla uskoa unelmiin ikuisesti

Selite: 
Tässä katso alkukirjaimet. (:
Kategoria: 
 

Kommentit

Ja tämä olis oikein mukava saada lastenlapsiltaan,-kyllä he runoilevatkin mutta en usko että tälläiseen ovallukseen kukaan heistä päätyisi, HYVÄ ;))

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut