Leivokseni

Runoilija Pattarella

Niin kaunis, niin makea
Tiedän, että olet herkullinen
Mutta tiedä en, syönkö sinut
suullani vai silmilläni
Tuoksutkin niin hyvältä.
Lopulta, en voi vastustaa
kiusausta, makuaistini voittaa.
maistan vähän ja vähän lisää,
ja niin olet poissa
Enkä näe sinua koskaan enää

Selite: 
Leivoksesta kirjoitettu, jonka sitten kuitenki söin...
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanan piristäviä runoja. =)

Hauska, piristävä runo.. sai veden kielelleni!! :)

Leivos tai ei? upea runo:)

riemukas, sai hymyn huulille, kiitos

Aika ahmatti, söit kaiken..
eikö muruakaan jäljellä,
varmaan nuolit lautasenkin :D
Naminami runo silti..*hymy*

Ihanaa tekstiä :]
Tällaisesta tulee väkisinkin hyvälle tuulelle :)
Voisi jopa luulla, että tämä on jostain ihan muusta kirjoitettu kuin leivoksesta :D Kerrassaan loistava. Muuta en nyt osaa sanoa :]

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut